Domov - Služby

Weboldal készítés és design

Weboldal készítés és design

Modern design

Modern webdesignt készítünk Önnek, hogy az mindenekelőtt vonzó, de nem utolsósorban funkcionális legyen. Tervezésünk pozitív benyomást kelt a látogatóban, építi a cég összképét, és nem utolsó sorban növeli a hitelességet. Gondoskodunk arról, hogy az Ön weboldala elsősorban a látogatóval kommunikáljon, és inspirálja őt az Ön szolgáltatásainak megvásárlására és használatára. Pontosan az Ön célcsoportjának igényei szerint készítjük el a dizájnt. Tetszetős, grafikailag hatékony, de ugyanakkor használható és hatékony oldalakat kínálunk az Ön igényeire szabva. Elkészítjük cégének, szervezetének, termékének vagy akár szolgáltatásának modern webes prezentációját. Nagy hangsúlyt fektetünk a grafikus egyensúlyra, a hozzáférhetőségre, a felhasználói kényelemre és a könnyű kezelhetőségre. Portálkoncepciót készítünk az Ön számára, a speciálistól a vállalaton át a személyesig. Olyan portált tervezünk Önnek, amely képes megtartani a rendszeres látogatókat és teljesíteni szándékát. Olyan megoldásokat kínálunk Önnek, amelyek lehetővé teszik, hogy portálja látogatásaival együtt növekedjen.

SEO

Minden elkészített oldal alapvető SEO optimalizálást igényel. Ezért használd ki a benne rejlő hihetetlen potenciált. A SEO optimalizálás és az online marketing növeli a webhely és az e-shop forgalmát. Ezzel megelőzheti a versenytársakat, új ügyfeleket szerezhet, és pénzt kereshet. Az általunk kínált minőségi optimalizálás révén az Ön weboldala a keresők élvonalába kerül. Az eredmény megnövekedett forgalom a webhelyére. Feltérképezzük Önnel potenciális versenytársait, olyan fontos szempontokra összpontosítva, amelyek hozzájárulhatnak az Ön sikeréhez. A keresési statisztikák alapján elemezzük kulcsszavait, és meghatározzuk az oldal megfelelő hatókörét és szerkezetét. Tanácsot adunk és közösen megoldjuk problémáit vagy hiányosságait. Végigvezetjük a reklámok és a közösségi média világán. Köszönhetően a „tartalomírásnak“ vagy ún „Tartalommarketing” – olyan dolgokat mutatunk be az embereknek, amelyek érdeklik őket, így olyan értékes tartalmat hozunk létre, amely érdekli a potenciális ügyfeleket. Úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb módja annak, hogy a hétköznapi dolgokat mássá, a közösből pedig egyedivé változtassuk.

DIGITÁLIS MARKETING

A marketingstratégia részeként a digitális marketingre összpontosítunk. Ez csak egy része a célunkhoz vezető utunknak. Különféle információs technológiákat, mobil eszközöket, hagyományos e-maileket, digitális technológiákat és természetesen közösségi hálózatokat használunk a promócióhoz, ezért a digitális marketing része az online marketing, a mobilmarketing és a közösségi hálózatok.

Tökéletes eszköz a közvetlen ügyfélkapcsolatra. A digitális marketing a hagyományos csatornáknál gyorsabban növekvő új médiát használ, és számunkra ezek használata a jó marketing munkatárs jele.

WEBTERVEZÉS

A weboldal megvalósítása olyan kihívás, ahol minden ügyfél egyediségét figyelembe vesszük, és az Ön egyedi igényeire szabott megoldásokat kínálunk. A grafika professzionalizmusa, weboldalának egyedi megjelenése, áttekinthető és egyszerű navigációja cége hasznára válik.

GRAFIKA

Céglogó készítés, cége prezentációs anyagainak készítése, prospektusok tervezése, cégkatalógusok, poszterek, óriásplakátok, promóciós szórólapok készítése, névjegykártyák készítése, különféle meghívók tervezése – esküvői hirdetmények, sikeres iskolai befejezés bejelentése, meghívók éves és alkalmi rendezvények.

Szívesen segítünk

Szívesebben beszél valakivel, hogy kitöltsön egy űrlapot? Hívja fel a cég irodáját és felvesszük Önnel a kapcsolatot egy csapattaggal, aki tud segíteni.

+421 917 384 029

Kérdései vannak?

SLUŽBY KTORÉ PONÚKAME

Ďalšie služby

Zaviazali sme sa poskytovať našim zákazníkom výnimočné služby a zároveň ponúkať najlepší IT servis za prijateľnú cenu.

Tvorba webstránok a design

Tvorba webstránok a design

Správa siete a it služby

Správa siete a it služby

Pokladničné systémy a komlexná Agenda firmy

Pokladničné systémy a komlexná Agenda firmy

Audio Video integrácia

Audio Video integrácia

Kamerové a bezpečnostné systémy

Kamerové a bezpečnostné systémy

Prenájom virtuálnych služieb

Prenájom virtuálnych služieb

Začnime riešiť váš projekt!