Domov - Služby

Hálózatkezelési és informatikai szolgáltatások

Hálózatkezelési és informatikai szolgáltatások

Csatlakozás az Alfasat VPN hálózathoz

Ügyfeleink számára VPN szolgáltatást is működtetünk, amelyen keresztül egy nagy hálózatról biztonságosan elérhetjük és csatlakoztathatjuk az ügyfélfiókokat. Az ügyfél biztonságos hozzáférést kap hálózatához egy biztonságos VPN-alagúton keresztül. Minden központi szolgáltatás és további bérelhető szerverek, mint például: Monitoring, Backup, VPS, VOIP, WEB, … szintén elérhetőek a vpn hálózaton belül.

Megvalósítás és irányítás

A hálózat tervezése, megvalósítása és kezelése a maximális teljesítményhez és az ügyfelek igényeihez igazítva

Vevőinket routerekkel kötjük a hálózathoz, melyekkel a szoftvert saját megoldásunkra módosítjuk, ahol a készülék VPN hálózatra csatlakozik, kliens tűzfalat üzemeltet és a hálózatot felosztja VLAN-okra és sok egyéb, a kliens számára szükséges szolgáltatásra.

Minden ügyfél egy központi felügyelethez csatlakozik, ahol a kulcsfontosságú eszközeiket, azok elérhetőségét és állapotát figyelik. Ily módon azonnal tudunk reagálni az ügyfél elérhetetlenségére vagy meghibásodására. A kiszolgálók és adatbázisok, valamint az útválasztók és hálózati összetevők távoli biztonsági mentése is rendszeres. Így biztosíthatjuk a biztonságos működést és a lehető legkisebb kieséseket meghibásodás esetén.

A monitorozásnak köszönhetően időben megállapíthatjuk, hogy merevlemeze kimerült, vagy szervere túlmelegszik, és intézkedhetünk, mielőtt visszafordíthatatlanul károsodnának az adatok, vagy a meghibásodások miatt szükségtelen termelési leállások keletkeznének.

Fontos referenciák közé tartozik a videokonferencia termek megvalósítása, amelyek jelenleg mind az utazási költségek és időmegtakarítás, mind a járvány miatt népszerűek.

Szívesen segítünk

Szívesebben beszél valakivel, hogy kitöltsön egy űrlapot? Hívja fel a cég irodáját és felvesszük Önnel a kapcsolatot egy csapattaggal, aki tud segíteni.

+421 917 384 029

Kérdései vannak?

SLUŽBY KTORÉ PONÚKAME

Ďalšie služby

Zaviazali sme sa poskytovať našim zákazníkom výnimočné služby a zároveň ponúkať najlepší IT servis za prijateľnú cenu.

Tvorba webstránok a design

Tvorba webstránok a design

Správa siete a it služby

Správa siete a it služby

Pokladničné systémy a komlexná Agenda firmy

Pokladničné systémy a komlexná Agenda firmy

Audio Video integrácia

Audio Video integrácia

Kamerové a bezpečnostné systémy

Kamerové a bezpečnostné systémy

Prenájom virtuálnych služieb

Prenájom virtuálnych služieb

Začnime riešiť váš projekt!