Domov - Služby

Virtuális szolgáltatások bérlése

Virtuális szolgáltatások bérlése

VPS – Virtuális szerver tőlünk

A Virtual Private Server (VPS) egy olyan szerver, amely adatközpontunk hardverén futó virtualizált hardveren fut. A VPS előnye a hagyományos szerverekkel szemben, hogy megtakarítja a beszerzési üzemeltetési és energiaköltségeket.

Többé nem kell aggódnia a szerver költséges hűtése és biztonsági mentése miatt. Csak annyi energiát használjon és fizessen, amennyire szüksége van.

Virtuális szerverek tőlünk

Minőségi hardver megfizethető áron

Röviden: a szervervirtualizáció lehetővé teszi több elszigetelt operációs rendszer egyidejű futtatását egyetlen hardveren. Ezek az operációs rendszerek megosztják a hardver erőforrásokat, például a processzort, a memóriát, a merevlemezeket vagy a hálózatot. Bár megosztják ezeket az erőforrásokat, el vannak szigetelve egymástól, ami többek között lehetővé teszi a különféle operációs rendszerek, például a Windows és a Linux futtatását. Így egyszerre több tíz-száz különböző operációs rendszer futhat egyetlen szerveren. Mivel elszigeteltek, az egyik operációs rendszer összeomlása nem befolyásolja a többi operációs rendszer működését. „Nem tudnak“ egymásról, így a biztonság is megmarad.

Virtuális szolgáltatási kínálatunk nem szabványos „csomagokba“ épül, hanem azon a lehetőségen alapul, hogy egy virtualizált megoldás paramétereit pontosan az Ön elképzelései szerint kombinálja Windows és Linux platformokon. Ezért a szervere paramétereinek összeállításakor pontosan a szerveren futó alkalmazások aktuális igényei szerint választhatja meg a konfigurációban a CPU magok számát, az operatív memória méretét és a lemezterületet. Ezzel pénzt takaríthatunk meg, mivel nem kell fizetnie olyan pénzeszközökért, amelyeket általában nem használ fel – ahogy ez versenytársaink „csomagos” VPS-ajánlatainál megszokott.

Szívesen segítünk

Szívesebben beszél valakivel, hogy kitöltsön egy űrlapot? Hívja fel a cég irodáját és felvesszük Önnel a kapcsolatot egy csapattaggal, aki tud segíteni.

+421 917 384 029

Kérdései vannak?

SLUŽBY KTORÉ PONÚKAME

Ďalšie služby

Zaviazali sme sa poskytovať našim zákazníkom výnimočné služby a zároveň ponúkať najlepší IT servis za prijateľnú cenu.

Tvorba webstránok a design

Tvorba webstránok a design

Správa siete a it služby

Správa siete a it služby

Pokladničné systémy a komlexná Agenda firmy

Pokladničné systémy a komlexná Agenda firmy

Audio Video integrácia

Audio Video integrácia

Kamerové a bezpečnostné systémy

Kamerové a bezpečnostné systémy

Prenájom virtuálnych služieb

Prenájom virtuálnych služieb

Začnime riešiť váš projekt!