Domov - Služby

Kamera- és biztonsági rendszerek

Kamera- és biztonsági rendszerek

Cégünk elsősorban a Dahua, Hikvision, Avigilon hibrid és IP kamerarendszereire koncentrál. Műszaki szervizengedéllyel rendelkezünk, amely feljogosít bennünket kamera- és biztonsági rendszerek tervezésére, kivitelezésére és szervizelésére.

Igényes megoldásokhoz szervermegoldásokat alkalmazunk az Avigilon és az Eocortex kamerarendszereinek elemzésére és rögzítésére.

Fő tevékenységek

Modern technológiai megoldások, amelyek leegyszerűsítik a munkát és növelik a biztonságot.

Riasztó készülékek

A háztartási és ipari alkalmazásokhoz megfelelő elektronikus biztonsági rendszerek elemeinek széles skáláját kínáljuk Önnek. A Paradox, Satel, Jablotron, és Ajax elektronikus biztonsági rendszereinek megbízható működéséhez szükséges minőségi érzékelők (mozgás, tűz, füst, CO, LPG / CNG, áradás), olvasók, vezérlőpanelek, kezelőbillentyűzetek, szirénák és egyéb alkatrészek széles kínálatából választhat.

Kerítésvédelem

Más szóval, a kerületvédelem az őrzött objektum meghatározott határainak megsértésének észlelésére szolgál. A szűk hely biztosítására többféle, bevált, különböző elven működő rendszertípus közül lehet választani. Kínálatunkban infrasorompót és bisztatikus mikrohullámú akadályokat egyaránt talál. Lehetőség van triboelektromos kerítésvédelemmel történő rögzítésre is, érzékelő kábellel.

Hozzáférési és jelenléti rendszerek

Az Avigilon, Dahua, Entry beléptető és jelenléti rendszerei lehetővé teszik az elektronikus ajtónyitást, a jelenlét feldolgozását vagy a vendéglátó-rendszer rendeléskezelését.

Videókapusok

Elektromos otthoni audio és video telefonok széles választéka. IP videó, SIP és 2 vezetékes megoldások. Lehetőség van a kültéri egység kamerájának rögzítésére vagy az alközponthoz való csatlakozásra. Ma már magától értetődő, hogy a telefonon vagy táblagépen lévő mobilalkalmazáson keresztül vezéreljük.

Szolgáltatásaink

Szívesen segítünk

Szívesebben beszél valakivel, hogy kitöltsön egy űrlapot? Hívja fel a cég irodáját és felvesszük Önnel a kapcsolatot egy csapattaggal, aki tud segíteni.

+421 917 384 029

Kérdései vannak?

SLUŽBY KTORÉ PONÚKAME

Ďalšie služby

Zaviazali sme sa poskytovať našim zákazníkom výnimočné služby a zároveň ponúkať najlepší IT servis za prijateľnú cenu.

Tvorba webstránok a design

Tvorba webstránok a design

Správa siete a it služby

Správa siete a it služby

Pokladničné systémy a komlexná Agenda firmy

Pokladničné systémy a komlexná Agenda firmy

Audio Video integrácia

Audio Video integrácia

Kamerové a bezpečnostné systémy

Kamerové a bezpečnostné systémy

Prenájom virtuálnych služieb

Prenájom virtuálnych služieb

Začnime riešiť váš projekt!