Domov - Služby

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk az online világban, úgy mint modern design, weboldal és webáruház készítés, alkalmazásfejlesztés, online marketing, SEO és még sok más.

A hálózatkezelés lefedi a központi hálózatfelügyeleti komponensek (routerek, switchek, Wifi, tűzfalak és szerverek) figyelésének, konfigurálásának és biztonsági mentésének összetett feladatait.

Megoldásaink vannak egyszerű pénztárgépekhez és fizetési terminálokhoz a raktár, rendelések, konyha és szállodai recepció átfogó kezeléséig.

Megoldást keres az összes képernyő és hang egyszerű vezérlésére a webes felületen keresztül? Kész megoldásaink vannak szállodák, bárok és előadótermek számára. Egyszerű, kompakt és bárhonnan.

Számunkra a biztonság az első, ezért igyekszünk a legkorszerűbb autonóm kamera- és biztonsági rendszereket megvalósítani létesítményei számára.

Válassz a prémium szerver- és felhőmegoldások közül, amelyek megfelelnek a legigényesebb webhelyek magas elvárásainak is. Telefonia5, SIPCloud és ProVisioning.

Kezdjük el az együttműködést!